Lastebil

Tuning av lastebiler og nyttekjøretøy:

Tuning av nyttekjøretøy og lastebiler handler ikke bare om den ekstra kraften, dreiemomentet, kjørbarheten og BHP som kan leveres - men i disse dager er behovet for å redusere driftskostnadene et press for alle flåteoperatører og eiere. Med vår motor-ECU remap vil drivstofføkonomi refuseres.

Normal reduksjon er mellom 10-15% på de fleste lastebiler, av erfaring ser vi dette gir et redusert forbruk fra 3 dl helt opp mot 1 liter pr mil. * (Fullastet vogntog)
Økt moment fører til at lastebilen jobber lettere i motbakker, med færre girskift og mindre slitasje. 

Lastebil remapping kan gi ekstra trekkkraft og dreiemoment. Kjøretøyene vil føles jevnere og kraftigere, akselerasjon og dreiemoment i mellomområdet kan økes, noe som reduserer girskiftene og forbedrer Mliter pr mil og kjøreglede betraktelig.

De fleste lastebiler kan tunes, inkludert Mercedes HGV-serien, DAF, Volvo og Scania,man og diverser merker. Buss-tuning og andre applikasjoner, inkludert anlegg og marine kan også justeres for både kraft og drivstofføkonomi. Disse kjørerøyene kan tunes internt hos oss, men vi tilbyr også utkjøring.