Tuning av bil i Oslo | CZ Tuning en seriøs aktør i Oslo

08.12.2023

Bilkjøring og bil er en lidenskap for mange, og tuning av bil blir stadig mer populært. Bileiere ønsker rett og slett å få mest mulig ut av kjøretøyet sitt. Det er helt på sin plass, mener vi i CZ Tuning.

En seriøs aktør med seriøse resultat

Vi i CZ Tuning/CZ Auto AS driver et profesjonelt bilverksted i nye, freshe lokaler i Oslo. Vi er den mest profesjonelle aktøren på markedet i Oslo og omkringliggende områder, nettopp fordi vi er det eneste godkjente bilverkstedet med 01 godkjenning fra Statens Vegvesen. For å kunne utføre elektronisk arbeid, som blant annet tuning, er dette et krav vegvesenet. Vi opplever stadig at etterspørselen hos oss øker, nettopp på grunn av vår tydelige, høye standard til profesjonalitet. Dette er også fordi vi kan utføre mekanisk arbeid som tilfredsstiller fabrikantens krav. Vi har direkte kontakt mot bla Audi, VW, BMW og Mercedes. I korte trekk betyr dette at vi kan ta på oss både elektronisk og mekanisk arbeid i lik linje som forhandlerne. Vi har sånn sett full forståelse for at bileiere henvender seg til oss, da det ofte er snakk om dyre biler som man ikke vil overlate i hendene på hvem som helst. Man vil heller ikke overraskes over resultatet i negativ forstand. Hos oss håndterer vi jobben med tuning på profesjonelt vis, og bilen din vil være i de tryggeste hender.

Hva kan du forvente?

Det er greit å ha avklart hva du skal kunne forvente som resultat av en slik tjeneste. Tuningkalkulatoren er en essensiell del av prosessen når det kommer til dette, for å komme frem til hva du kan forvente av bilen din i etterkant. Tuningkalkulatoren er altså et verktøy som hjelper oss som mekanikere med å gi deg som bileier et realistisk bilde på hva du kan se for deg av resultat hva gjelder ytelse på kjøretøyet post-tuning. Det finnes en generell tuningkalkulator som nyttes av flere aktører på markedet, men vi i CZ Tuning har selv utviklet et eget software for å mer nøyaktig kunne si noe om hvert spesifikke kjøretøy. Bilens tilstand og levd liv er noe som selvsagt må taes i betraktning for å få en realistisk forventning til resultatet. Her skal det sies at en godt vedlikeholdt bil vil ha et bedre utgangspunkt for oppgradering enn en som har fått litt for lite kjærlighet og omtanke.

Gjøre bilen til en kraftmaskin?

Per nå er vi et team på 4stk som har drevet profesjonelt i flere år. Vi har hele veien vært bevisste på å utvikle oss og vokse som verksted, slik at vi kan tilby best mulig service. Nå har vi oppgradert lokalene våre i Oslo, og er mer klar enn noen gang for å ta i mot nye kunder. Lurer du på om tuning kan være et smart valg for ditt kjøretøy? Klør du etter å gjøre bilen din til en kraftmaskin? Enten du er privatkunde med bil som lidenskap, eller om du er entreprenør med behov for tuning av annleggsmaskiner, lastebiler eller lignende - ta kontakt med oss for tuning i Oslo med de spørsmålene som du måtte ha!

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye kan jeg tune bilen min?

Hvor mye du kan tune bilen din er avhengig av motoren i kjøretøyet og Chip-modellen du velger. Du kan få opptil 30% mer kraft og 30% mer dreiemoment.

Hva betyr tuning?

Når man tuner en bil endrer man på innstillingene på bilen for at den skal yte bedre. Innstillingene på bilen blir justert slik at bilen får økte hestekrefter og dreiemoment. Er tuningen utført profesjonelt er det ikke fare for at det vil skade bilen å justere opp innstillingene.

Er tuning lovlig?

Hvis du trimmer eller chiptuner motoren i kjøretøyet ditt må du vise kjøretøyet for Statens vegvesen for godkjenning. Vi har TÜV godkjent tuning som gjør det mulig for bileier å få effekt godkjent i vognkortet.