CZ Tuning | Ditt lokale high-performance verksted i Oslo

13.02.2024

Vi i CZ Tuning har bred erfaring innen bil, og tilbyr et mangfold av tjenester i vårt verksted. Som eneste profesjonelle aktør innen biltuning i Oslo-området er vi først og fremst eksperter på tuning av motorer, men vi tilbyr også en rekke andre former for service. La oss fortelle deg litt om hva som skjer her hos oss!

Kvalitet i alle ledd

CZ Tuning er godkjent som bilverksted av Statens Vegvesen. Per nå er vi to fulltidsansatte, som begge har drevet profesjonelt i flere år. Vi har hele veien vært bevisste på å utvikle oss og vokse som verksted både i standard og kvalitet på utført arbeid og mangfold av tjenester. Og slik kan vi nå by på det som er byens beste service innen vårt fagfelt. Nå har vi også oppgradert lokalene våre, og er klarere enn noen gang for å ta i mot nye kunder. Lurer du på om tuning kan være noe for ditt kjøretøy? Sjekk gjerne ut vår tuning kalkulator her for å finne ut om det er noe for deg. Eller har du kanskje behov for mer generelle verkstedstjenester? Vi har stålkontroll hva gjelder motoriserte kjøretøy.

Godkjent bilverksted

Som godkjent bilverksted reparerer vi kjøretøyet ditt i henhold til Statens vegvesen sine krav. Når det gjelder deler sitter vi på mye originalutstyr til ulike bilmerker. For å nevne noen aktuelle: Audi, Skoda, Volkswagen, Mercedes, Scania, Volvo, BMW, og Ford. Vi har også deler til mange flere bilmerker, ta gjerne kontakt dersom du har behov for noe annet, også ser vi hva vi kan få ordnet. Vi er også partnere med GS bildeler. Det vil si at du hos oss kan få utført service på din BMW i henhold til BMW sine egne verksted sin standard. Vi har nemlig tilgang på deres diagnose- og datasystemer. Har du for eksempel byttet girkasse som krever koding? Eller har du feilprogrammert eller byttet en styreenhet? Ta kontakt med oss!

Ute etter noe ekstra?

Som eneste profesjonelle aktør på markedet i Oslo-området er vi, som tidligere nevnt, eksperter på tuning. Dersom du lurer på noe angående tuning, eventuelt allerede har bestemt deg for at du vil få utført en tuning - da har du definitivt kommet til riktig sted! Vi tilbyr blant annet chiptuning, i tillegg til ulike former for styling. For eksempel med folie, solfilm, chrome delete, PaintProtectionFilm, reklame og annen dekor. Her må du gjerne sjekke ut vår Instagram-konto for et utvalg referanser.

Ta gjerne kontakt med oss, med de spørsmålene du måtte ha. Enten du er privatkunde med bil som lidenskap, eller om du er bedriftskunde som trenger noe til frimaet ditt.


Ofte stilte spørsmål

Hvilke merker kan dere yte service på?

Som godkjent bilverksted reparerer vi kjøretøyet ditt i henhold til Statens vegvesen sine krav. Når det gjelder deler sitter vi på mye originalutstyr til ulike bilmerker. For å nevne noen aktuelle: Audi, Skoda, Volkswagen, Mercedes, Scania, Volvo, BMW, og Ford. Vi har også deler til mange flere bilmerker, ta gjerne kontakt dersom du har behov for noe annet, også ser vi hva vi kan få ordnet. Vi er også partnere med GS bildeler. Det vil si at du hos oss kan få utført service på din BMW i henhold til BMW sine egne verksted sin standard. Vi har nemlig tilgang på deres diagnose- og datasystemer.

Hva vil det si å tune bilen?

Når man tuner en bil endrer man på innstillingene på bilen for at den skal yte bedre. Innstillingene på bilen blir justert slik at bilen får økte hestekrefter og dreiemoment. Er tuningen utført profesjonelt er det ikke fare for at det vil skade bilen å justere opp innstillingene.